vrijdag 25 maart 2016

Pasta pesto (vegetarische)

Het is wel vaker zo dat ik moet spiegelen op werk, dat houd dan in dat ik van 18.00 tot 20.15 moet werken nu eten wij vaak tussen deze tijden thuis dus heb ik afgelopen keer samen met een vriendin en collega, pasta pesto gemaakt! Benieuwd naar het recept? Lees snel verder!

dinsdag 22 maart 2016

Favoriete youtube kanalen.

Aangezien ik een echte internet verslaafde ben, kan ik niet zonder YouTube het wel bekende fenomeen voor het door klikken van je favoriete nummer tot een pratende hond en je vervolgens bedenken dat je maar eens moet gaan slapen want je bent al 3 uur verder (of ik heb dit alleen) Hieronder vertel ik over mijn 5 favoriete YouTube kanalen.

Afbeeldingsresultaat voor youtube

zaterdag 19 maart 2016

TAG: 'My life in 20 Questions'

Oeps! Gister ben ik vergeten om een blog online te zetten, daarom voor deze ene keer een blog online op zaterdag.

vandaag vulde ik de 'My life in 20 Questions' in! Zoals jullie weten blog ik nog niet heel lang en door verschillende artikelen te schijven zoals deze tags leren jullie mij wat beter kennen, alle vragen zijn uiteraard naar waarheid ingevuld. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!


dinsdag 15 maart 2016

Mijn opleiding; Verpleegkundige



Natuurlijk volg ik net als elke andere Nederlandse puber, een opleiding. Sinds klein meisje weet ik al dat ik verpleegkundige wil worden, ook al noemde ik het toen nog zuster. Lees snel verder waarom ik dit zo graag wilde!

Bron.

zondag 13 maart 2016

Vakantie crisis, waar moet ik heen? Frankrijk.

Glamping, camping, motel, hotel, sta caravan allemaal manieren om jou vakantie door te brengen. Als klein meisje ging ik altijd kamperen met mijn ouders, eerst met een vouw wagen later met een caravan. Vandaag schijf ik over wat ik verwacht van een camping, en leuke hotspots in de buurt van campings.

vrijdag 11 maart 2016

Room tour (foto's)

Natuurlijk ben ik net als jullie ook iemand die tot 12 uur 's nachts youtube filmpjes kan kijken, blogs kan lezen of netflix zit aan te staren. Op youtube volg ik het kanaal van Niki and Gabi, hun lieten hun kamers zien in een roomtour. Nu heb ik geen goede video camera of goed bewerkings-programma dus kon ik geen video voor jullie maken, maar hieronder zien jullie een aantal foto's van mijn kamer.
 Hoofdzijde van mijn bed.

dinsdag 8 maart 2016

Lunchidee: Wraps.

Mijn lunches bestaan vaak uit een broodje van de kantine, of een rondje jumbo (lang leven een supermarkt 400 meter verderop!) Afgelopen jaar nam ik mijzelf voor vaker mijn eigen lunch mee te nemen, hier houd ik mijzelf niet tot nauwelijks aan. Maar toch hierbij twee lekkere receptjes voor wraps (to go).


vrijdag 4 maart 2016

Wat heb ik gedaan, in mijn vakantie.


Mijn voornemen was om deze vakantie een aantal artikelen te schijven voor jullie, maar aangezien dat er niet van is gekomen zat ik vandaag in de problemen. Geen artikelen meer op voorraad, een writers block van hier tot Tokio en dan is het ook nog eens vrijdag. Jullie hadden waarschijnlijk al veel eerder een artikel verwacht, wil jij weten wat mij bezig hield? Kijk dan snel verder! 

Afbeeldingsresultaat voor quote writers block
Bron.

dinsdag 1 maart 2016

10 anti-verveel tips om je vakantie door te komen!

Ken je dat moment dat je zo blij bent dat he vakantie is, maar na 2 dagen heb je gewoon niks meer te doen? Nou dan ben je nu op de goede pagina, ik geef hieronder een aantal leuke ideeën tegen de verveling!